ACCESORII

Accesoriile unui automobil sunt necesare atat pentru siguranta noastra si a celorlalti participant la trafic, dar si pentru confortul propriu, creearea unui mediu ambiental placut, care sa ne reprezinte si sa ne faca sa ne simtim bine in propria masina.

La Roarm gasiti o larga gama de accesorii pentru automobilul dumneavoastra.

Becuri

Becurile sunt importante atat in afara cabinei, faruri, stopuri, avarii, etc. dar si in interior pentru perioadele cand circulam noaptea cu masina si suntem fortati din diferite motive sa stationam.
AFLA MAI MULTE

Cuple Rapide

Parte integranta a curcuitului hidraulic (teava sau furtun), cuplele rapide fac deconectarea sau conectarea rapida a unui element hidraulic de sistemul din care fac parte.

AFLA MAI MULTE

Lame Stergator

Lamele stergatorului trebuie sa garanteze o vizibilitate perfecta pentru soferul de camion - mai ales in conditii periculoase cum ar fi ploaie, zapada, ceata si intuneric.
AFLA MAI MULTE

Cabluri Curent

Componentele electrice sunt parte integranta a oricarei masini. Cablurile de curent pentru masina pot fi cablu flex, cablu electric spirala si pot fi de diferite tipuri, cu 9, 12 sau 13 conexiuni.
AFLA MAI MULTE

Busoane

Busonul pentru rezervor este o piesa confectionata din plastic sau metal, cu diametrul intre 80 si 100 mm. Pentru siguranta masinii dumneavoastra puteti cumpara un buson antifurt.
AFLA MAI MULTE

Diagrame

Un tahograf este un dispozitiv montat pe un vehicul care inregistreaza in mod automat viteza si distanta, impreuna cu activitatea soferului ales dintr-o gama de moduri.

AFLA MAI MULTE

Lanturi

Lanturile de iarna, sau lanturi pentru anvelope, sunt dispozitive echipate pe rotile vehiculului pentru a oferi tractiune maxima atunci cand conduceti prin zapada sau gheata.
AFLA MAI MULTE

Chingi

Linia noastra completa de chingi, curele si lanturi va mentine flota dumneavoastra bine echipata pentru orice situatie puteti intampina pe marginea drumului sau in trafic.
AFLA MAI MULTE

Furtune Aer

Linia de serviciu si linia de urgente sunt cele doua artere folosite pentru a transfera sistemul de franare de la capul tractor la remorca, apoi de la prina remorca catre alte eventuale remorci.
AFLA MAI MULTE

Reflectorizante

Elementele reflectorizante de siguranta necesare conform ECE104 constau in benzi din material puternic reflectorizant de 50mm - 60mm aplicate pe capul tractor si remorcii.
AFLA MAI MULTE

need someone to do my homework for me
Back to top