AMBREIAJ

Ambreiajele in general sunt de doua tipuri : cuplare si decuplare comandata si cuplare si decuplare automata. In majoritatea cazurilor ambreiajele pentru camioane sunt cu cuplare/decuplare comandata intrucat soferul reuseste aproape mereu sa exploateze manual mai eficient decat modul automat. Ambreiajul cu toate partile sale componente: cilindrii, discuri, furci, kituri, placi, pompe, rulmenti, pot fi gasite spre a fi achizitionate la Ro Arm Grup la cele mai bune preturi.

Cilindri Ambreiaj

In functie de clasificarea si tipul ambreiajului folosit dar si de simptomele prezente puteti avea nevoie sa schimbati intregul ambreiaj sau parti ale acestuia.
AFLA MAI MULTE

Pompe Ambreiaj

Pompa de ambreiaj permite revenirea in pozitie a pedalei ambreiajului asigurand astfel exercitarea functiunii de baza a acestuia.

AFLA MAI MULTE

Discuri Ambreiaj

Discul de ambreiaj este cel al carui grad de uzura avanseaza rapid iar functionarea incorecta a intregului ansamblu apare frecvent din acest motiv.
AFLA MAI MULTE

Rulmenti Presiune

Rulmentul de presiune este un rulment fixat pe arboreal cotit, intrand in cutia de viteze si deplasandu-se in aceasta.


AFLA MAI MULTE

Furci Ambreiaj

Furcile de ambreiaj trebuie sa fie foarte rezistente din punct de vedere mecanic si perfect functionale pe toata durata de exploatare a blocului de ambreiaj.

AFLA MAI MULTE

Seturi Reparatie

Un set de reparatie ambreiaj este un grup de piese facand parte din transmisia manuala care sunt cumparate impreuna sau asamblate din mai multe piese.
AFLA MAI MULTE

to do my homework
Back to top