CABINA

Cabina este poate cea mai importanta parte a unui camion, fiind special conceputa si construita pentru a oferi protectie, vizibilitate si o pozitie excelenta in habitatul soferului, toate acestea pentru randament si protectie maxime.

Fiecare parte a cabinei unui autocamion trebuie sa functioneze impecabil si in parametrii proiectati astfel incat vizibilitatea, confortul si securitatea soferului sa fie asigurate, permitand astfel desfasurarea corecta a activitatii de transport.

Avem toate tipurile de cabine pentru autocamioane si pentru toate marcile si modelele. Dati-ne un telefon chiar acum si va spunem cat costa!

Aparatori Noroi

Aparatoarele de noroi comercializate de firma noastra sunt realizate din cele mai performante materiale disponibile in acest moment.
AFLA MAI MULTE

Extensii Usa

Destul de greu de gasit in majoritatea timpului, extensiile de usa, al caror scop si importanta suntem siguri ca o cunoasteti, pot fi gasite la noi.
AFLA MAI MULTE

Ochelari Far

Ro Arm Grup are in stoc (pentru cele mai multe modele) si livreaza la cerere ochelari faruri realizati folosind ultima generatie de materiale ultra-rezistente.
AFLA MAI MULTE

Bata Fata

Parte structurala deosebit de importanta pentru orice tip si model de camion, bara din fata trebuie sa fie in stare perfecta in orice moment.
AFLA MAI MULTE

Grile

Livram rapid si in cele mai bune preturi Grile pentru camioane, pentru toate tipurile, modelele si marcile de astfel de autovehicule.
AFLA MAI MULTE

Oglinzi

Oglinzile sunt cel mai bun prieten al unui sofer. Fara ele s-ar produce anual milioane de accidente iar traficul auto ar fi paralizat.
AFLA MAI MULTE

Deflectoare

Deflectoarele duc la scaderea consumului de combustibil, la o mai buna exploatare a camionului, la o mai mare rezistenta structurala.
AFLA MAI MULTE

Masca Scara

Esti la un telefon distanta de a gasi masca scara pentru tipul de camion detinut. Da-ne un telefon si poti afla imediat daca avem pe stoc si la ce pret.
AFLA MAI MULTE

i need to do my homework
Back to top