DIRECTIE

Sistemul de directie asigura prin toate componentele sale mentinerea si modificarea directiei de mers pentru toate tipurile de autovehicule. Importanta sa este critica, mai ales daca privim prin riscurile ce le comporta functionarea anormala a acestui sistem. Astfel ca, nu numai ca masina trebuie supusa unei inspectii tehnice periodice dar, in plus, conducatorul autovehiculului are responsabilitatea ca atunci cand sesizeaza comportament (prin sunet, miscare sau alte semne) anormal al acestui sistem sa adreseze acestei probleme neintarziat.

Pentru toate tipurile de piese si componente ale sistemului de directie ne puteti da un telefon sau puteti plasa o comanda pe site si promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil. In general cel mai scurt timp posibil inseamna ori in aceeasi zi ori prima parte a zilei imediat urmatoare (pentru zielele lucratoare).

Bara Directie

Legislatia in vigoare spune ca daca sistemul de directie si cel de franare nu functioneaza in parametrii normali aveti obligatia sa fiti tractati la un service sau sa fiti reparati pe loc.
AFLA MAI MULTE

Elemente Volan

Ro Arm Grup pune la dispozitia posesorilor de autocamioane piese atat cu utilitate functionala cat si pentru imbunatatirea designului si aspectului exterior al acestora.
AFLA MAI MULTE

Rulment Directie

Colaboram cu unul dintre cei mai mari producatori de rulmenti pentru autovehicule din lume astfel ca ofertele si preturile noastre sunt de departe cele mai bune din piata.
AFLA MAI MULTE

Capete Bara

Capatul barei de directie se uzeaza in timp astfel ca la un moment dat veti fi nevoit sa schimbati acest tip de piese. Schimbatul este destul de facil, asta daca aveti piesa in cauza.
AFLA MAI MULTE

Pivoti Directie

Pivotul este, pentru cei care inteleg limbajul de specialitate, element al sistemului de directie care face jonctiunea intre Bascula si Fuzeta.

AFLA MAI MULTE

Seturi Reparatie

Kiturile de reparatie au preturi promotionale la Ro Arm Grup si sunt livrate cele mai rapid, dintre toate piesele pe stoc sau comandate in general.
AFLA MAI MULTE

Caseta Directie

Componenta principala a sistemului de directie, aceasta transforma miscarea de rotatie a axei volanului in miscarea stanga-dreapta la roti. Miscarea este transmisa mecanic de la volan la roti.
AFLA MAI MULTE

Pompe Directie

Pompa de directie (sau de servodirectie) este un element ajutator al sistemului de directie avand rolul de a miscsora forta necesara aplicata volanului pentru miscarea rotilor.
AFLA MAI MULTE

will someone do my homework for me
Back to top