ELECTRICE

Partea electrica a unui autovehicul asigura controlul sistemelor sale, asigura functionarea sistemului de avertizare, de incalzire, de luminat, etc.. Este si una dintre categoriile de piese la autovehicule care intalneste cele mai frecvente probleme datorita sensibilitatii sale la actiuni mecanice si factori externi (apa, zapada, alte lichide, etc.). Ro Arm Grup comercializeaza intreaga gama de parti componente ale sistemului electric, incepand cu alternatoare si electromotoare si incheiand cu relee si senzori.

Toate piesele comercializate de noi sunt produse de firme recunoscute si apreciate international si toate sunt comercializate la preturi extrem de atractive.

Alternatoare

Alternatorul are un rol simplu si important in sistemul electric si anume de a transforma energia mecanica in energie electrica sub forma de curent alternativ.
AFLA MAI MULTE

Girofaruri

Pe noi nu ne preocupa prea mult cum sunt folosite in practica girofarurile cat mai mult rezistenta lor in exploatare si sa respecte standardele de calitate.
AFLA MAI MULTE

Lampi Gabarit

Lampile de gabarit sunt destinate avertizarii autovehiculelor mari in timpul circulatiei pe drumurile publice si private.
AFLA MAI MULTE

Proiectoare

Sunt folosite in conditii de vizibilitate redusa, de intemperii extreme si ajuta soferul sa observe rapid schimbarile de traseu cat si detaliile de drum.

AFLA MAI MULTE

Electromotoare

Electromotorul are rolul de a transforma energia electrica in energie mecanica. Energia mecanica rezultata este folosita pentru antrenarea pornirii motoarelor.
AFLA MAI MULTE

Blocuri Comanda

Blocurile de comanda sunt panouri de avertizare si control al diferitelor functii ale autovehiculului, functii precum stergatoare, lumini, claxon, etc.
AFLA MAI MULTE

Lampi Semnal

Ro Arm Grup comercializeaza lampi de semnal la preturi excelente atat service-urilor autorizate, ca si clientilor finali.

AFLA MAI MULTE

Relee

Releele sunt dispozitive electrice ce permit realizarea de actiuni automate atunci cand anumite caracteristici masurabile si-au schimbat valorile.

AFLA MAI MULTE

Faruri

Asigura vizibilitate soferului pe timp de noapte si in conditii de vizibilitate redusa folosind energia electrica convertita de alternator (in timpul rularii).
AFLA MAI MULTE

Incalzitoare

Folosite pentru incalzirea aerului, a scaunului soferului, etc., incalzitoarele asigura confortul termic necesar exploatarii autocamionului.
AFLA MAI MULTE

Lampi Stop

Lampile de stop trebuie sa fie rezistente, bine izolate si cu intensitatea luminii rosie sa respecte normele auto.

AFLA MAI MULTE

Senzori

Senzorii din sistemul electric va anunta atunci cand parti importante ale sistemului electric nu mai functioneaza conform asteptarilor.

AFLA MAI MULTE

where can i find someone to do my homework
Back to top