MOTOR

Una dintre partile cele mai importante pentru orice vehicul este reprezentant de motor, de proprietatile tehnice ale acestuia, de puterea dezvoltata, de consumul de combustibil. In special in cazul camioanelor, motorul fiind solicitat din plin datorita incarcaturilor mari, orice piesa ce nu este in conditie impecabila poate conduce la un dezastru. Comercializam toate piesele unui motor, incepand cu camasa motorului, pistoane, seturi de garnituri si cuzineti si incheiand cu cunoscutele si apreciatele turbosuflante.

Camasi Motor

Comercializam numai camasi ultra-rezistente produse din cele mai performante materiale, mai durabile si cu cel mai bun raport calitate-pret.

AFLA MAI MULTE

Senzori Motor

Senzorii servesc la detectarea modelului anormal de activitate si este unul dintre progresele ingineriei moderne care salveaza nenumarate vieti, salveaza echipamentele a caror buna functionare este supravegheata.
AFLA MAI MULTE

Turbosuflante

Turbosuflanta indeplineste rolul de supralimentare a motorului in scopul maririi cuplului motor prin refolosirea emisiilor de monoxid de azot in camera de ardere.
AFLA MAI MULTE

Curele

Functionarea acestora, in special in parametri optimi asigura conversia si pastrarea energiei in ansamblul motor, asigura astfel functionarea autovehicului.
AFLA MAI MULTE

Set Cuzineti

Avem totate tipurile de cuzineti pentru orice tip de camion si ne mandrim cu acest lucru. Cuzineti axiali, radiali sau mixti (radial-axial), construiti sa reziste, pot fi cumparati doar printr-un simplu apel telefonic.
AFLA MAI MULTE

Pistoane Motor

Pistoanele sunt cele mai importante piese din blocul motor, asigura conversia din energiea interna rezultata prin ardere in lucru mecanic necesar rularii.
AFLA MAI MULTE

Set Garnituri

Nu lasati probleme miniscule ca degradarea functionala a unei garnituri sa puna in pericol intregul ansamblu al motorului ducand in unele cazuri pana la distrugerea motorului. Inlocuiti imediat garnitura.
AFLA MAI MULTE

do my homework com
Back to top