ROTI

Rotile (si toate ansamblurile subsecvente) asigura buna transformare a momentului motor in miscare liniara a autovehicului dar si directionarea acestuia prin miscarea lor.

Datorita problemelor grave aduse sigurantei atunci cand oricare dintre sistemele de directie si franare sunt afectate conducatorul autovehiculului are obligatia de a nu circula pe drumurile publice pana cand problemele nu sunt rezolvate.

In aceasta situatie va recomandam sa actionati preventiv si imediat cum observati ca ceva nu functioneaza exact cum ar trebui sa va adresati persoanelor calificate.

Butuci Roata

Toti soferii stiu ce sunt butucii unei roti iar Ro Arm Grup pune la dispozitie un stoc mare de astfel de piese, in special pentru autocamioane.
AFLA MAI MULTE

Tamburi Frana

Este una dintre piesele care se uzeaza si degradeaza in timp trebuind a fi inlocuite inainte ca aceasta piesa sa nu mai functioneze corect in sistemul de franare.
AFLA MAI MULTE

Capace Roata

Aspectul practic al folosirii capacelor pentru roti este protectia prezoanelor de actiuni mecanice si de intemperiile mediului exterior.
AFLA MAI MULTE

Simeringuri Roti

Simeringurile sunt izolatii din cauciuc (garnitura elastica), folosite pentru infiltrarea de lichide sau impuritati straine sistemului.

AFLA MAI MULTE

Discuri Frana

Discurile de frana sunt confenctionate din fonta sau carbon, sunt montate pe butucul rotii, miscandu-se solidar cu acesta, aplicandu-se asupra lor forte.
AFLA MAI MULTE

where can i pay someone to do my homework
Back to top