SUSPENSIE

Sistemul de suspensii a oricarui autovehicul indeplineste doua functii cheie : pastrarea integritatii partilor componente ale vehicului protejandu-l de efectele socurilor mecanice, protejarea soferului si a celorlalti pasageri de efectele miscarilor bruste si de disconfortul creat de ele. Ro Arm Grup comercializeaza in cele mai bune conditii (pret-calitate, conditii de transport, etc) toate partile componente ale unei suspensii pentru toate tipurile si modelele de camioane, parti precum: amortizoare, arcuri, bolturi arc, perne de aer, tendoane si vipere.

Amortizoare

Amortizoarele sunt dispozitive pentru atenuarea socurilor si trepidatiilor unui automobil si sunt foarte importante pentru integritatea automobilului dar si pentru confortul pasagerilor sai.

AFLA MAI MULTE

Perne Aer

Flexibilitatea lor datorita aerului ofera caracteristici neliniare in raport cu greutatea sustinuta. Pernele de aer absorb foarte bine sarcinile completand transferul de forta elastic prin aer.

AFLA MAI MULTE

Arcuri

Ro Arm Grup comercializeaza atat service-urilor auto dar si clientului final arcuri pentru camioane in orice model. Da-ne un telefon chiar acum si iti spunem tot ce trebuie sa stii.

AFLA MAI MULTE

Tendoane

Preturile promotionale si disponibilitatea permanenta a acestor piese auto fac din Ro Arm Grup partenerul tau de incredere la care poti gasi mereu ce iti trebuie pentru camionul firmei.
AFLA MAI MULTE

Bolturi Arc

Bolturile de arc, desi relativ usor de produs, nu sunt componente ale vehiculelor usor de gasit. Nenumarati clienti ne suna si ne spun ca s-au saturat de cautat si ca n-au gasit niciunde.
AFLA MAI MULTE

Vipere

Daca nu stiti ce sunt si rol au in sistemul de suspensie dati-ne un telefon si va lamurim, atat cu ce rol au, caracteristici constructive dar si ce avem noi pe stoc si la ce preturi.

AFLA MAI MULTE

why i should do my homework
Back to top