TRANSMISIE

Sistemul de transmisie este ansamblul de elemente ce asigura distributia si modificarea (conform necesitatilor) a momentului motor la rotile autovehiculului. El este format din ambreiaj, cutie de viteze, transmisie cardanica, transmisie principala, diferential, redactor-distribuitor, arbori planetar si transmisia finala.

Fiecare dintre aceste parti trebuie sa functioneze in parametrii in care respectivul subansamblu a fost gandit astfel incat atat eficienta in exploatare cat si siguranta sa fie maxime. Ro Arm Grup comercializeaza atat din stocul propriu cat si de la colaboratorii nostri, producatori si distribuitori internationali, piese pentru camioane (si alte masini mari) de toate tipurile si marcile.

Cardane

Cardanul este prin definitie un sistem de suspensie sau de articulatie care permite uneia dintre partile lui sa-si pastreze o anumita pozitie indiferent de miscarile suportului.
AFLA MAI MULTE

Rulment Intermediar

Unul dintre tipurile de piese parte ale sistemului de transmisie ale unui autovehicul ce are una dintre cele mai mari frecvente de pierdere a eficientei este rulmentul intermediar.
AFLA MAI MULTE

Cruci Cardan

Transmit miscarea rotationala intre arborii care nu se afla in linie dreapta. In functie de tipul constructiv de cruce pot exista variatii unghiulare intre puterea de intrare si cea de iesire.
AFLA MAI MULTE

will someone do my homework
Back to top